Sópince Debrecenben

Egészséges, tiszta légzés, mellékhatások nélkül! Természetes megoldás, mely évezredek óta ismert. Orvosilag bizonyított, tudományosan megalapozott hatékonyság!

Kevés dolog annyira természetes számunkra, mint a légzés.
De ezt igazán csak akkor értékeljük, amikor valamiért nehezebbé válik számunkra. Ilyen például: az allergia, asztma, köhögés, nátha, stb.
Napjainkban a környezetszennyezés miatt a légzőszervi megbetegedések népbetegségnek számítanak. Mindenki könnyedén megtisztíthatja tüdejét, légútjait a varázslatos erejével! Gyógyuljon Ön is nálunk!

Ugye Te sem gondoltad volna, hogy milyen hasznos lehet a só, és nem csak étkezéshez lehet használni? Kiváló például az ekcémás és pikkelysömörös bőrre is.

Bárhogy étkezel, bárhogy élsz, van valami, amin nem tudsz változtatni: a levegőn, amit belélegzel! Ha városban élsz, percenként átlag 12-16-szor, mintegy 6-8 liternyit szippantasz a füstös, benzingőzös, szennyezett levegőből.. Tudtad, hogy csak a kipufogógázok 200-féle káros összetevőt tartalmaznak, melyek közül a legveszélyesebbek az ólom és a benzol? Tudtad?!?
A helyzet az, hogy tiszta levegőt a természetben gyakorlatilag már nem is találhatunk. „Köszönhetően” az ember tevékenységének, az már a Földön mindenhol szennyezett..
Tisztítsa meg a tüdejét nálunk!

Sóterápia Debrecenben

A 12 tonna Erdélyi/Parajdi sónak köszönhetően gyors és hatékony változást fog tapasztalni! A nehézlégzés és köhögés már a múlté !
Nálunk a gyerekek is játszva gyógyulnak!

Téged is vár szeretettel

a Sóangyal Sópince & Exkluzív Biobolt

Debrecen, Batthyány u. 14., az udvarban!