Viszlát zsír

Sokan közülünk, közületek jártak már a híres parajdi sóbányában, ahol gyakorlatilag egy külön kis város létezik a föld alatt. Van Debrecenben egy hely, amely közelebb hozzá számunkra az élményt, mint gondolnánk!
A parajdi só jótékony tulajdonságai évszázadok óta vonzzák a gyógyulni vágyókat. A Sóangyal Sópince kialakítása során 12 tonna természetes parajdi kősót használtunk -Ennyi só kellett ahhoz, hogy valóban hatékony, sóbánya minőségű mikroklímát valósíthassunk meg, mely fertőtlenítő hatású levegőjével tisztítja a tüdőt.

Kiválóan alkalmas az asztma, allergia és sok más légúti betegség gyógyítására, megelőzésére. Ahol a gyerekek játék közben gyógyulnak. A parajdi kősóra jellemző, hogy a nátrium-kloridon kívül nagyon sok értékes ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A sótömbök másik fontos tulajdonsága, hogy a felületük porózus, így nagy aktív felülettel rendelkeznek. A sótömbök felületéről a sórészecskék könnyen a légtérbe, onnan pedig a légutakba jutnak. Ezen típusú Sópince kialakításával az ún. száraz sóterápiát valósították meg.

A sópincében a gyerekek aktív időtöltés közben élvezhetik a sóterápia pozitív hatásait és vidáman játszadozhatnak a 20 cm vastag só őrleményben. A felnőttek pedig nyugtató hang és fény terápia mellett relaxálhatnak. A sórészecskék a légtérbe jutva kifejtik fertőtlenítő hatásukat, elpusztítják a vírusokat, baktériumokat, gombákat, valamint a szervezet védekező öngyógyító funkcióit stimulálják. A sós levegő belégzésével tisztulnak a légutak, így a szervezetből eltűnnek a fertőző gócok.

A sóterápia alkalmazásával növelhető a szervezet általános fizikai és biokémiai állapota, melynek hatására javul a perifériás keringés és erősödik az immunrendszer. Serkenti a légzőszervek aktivitását és a hörgők öntisztulását, mely által csökken a nyálkahártya gyulladása. A sóterápia az alábbi problémák eseten ajánlott,de megelőzésképpen is: légúti megbetegedések, légúti allergiák, asztma, légzéselégtelenség, tüdőtágulás, fül-orr-gége fertőzések, hörghurutgyulladàs, arcüreggyulladás, dohányzás okozta irritációk, horkolás , vérnyomás szabályozás, alvászavar.

A sóterápia eredménye: asztmáskknál csökken a krízisek száma és intenzitása, megszűnik a gyulladás, elérhető a teljes értékű légzésfunkció, a tüdő véroxigén ellátásának intenzitása, allergiásoknál normalizálódik az egyébként tüneteket kiváltó Hisztamin és IgE-szint, elérhető a teljes értékű élet, fokozott teherbíró képesség,helyreállítható a szervezet immunrendszere, arcüreggyulladás,orrmellékgyulladás , fülgyulladás, hörghurut , hangszálgyulladás eseten feltűnő javulás, váladék ürülés, a szív és érrendszer vazotón reakcióira és funkcióira kifejtett pozitív hatás tapasztalható: javul a vér eredmények tónusa, normalizálódik a szövetek tápláló folyamata.

 

A terápia alkalmazása: A Sópincét heti 3-5 alkalommal, alkalmanként 45 percre ajánlott használni. A sóterápia másik fontos szerepe a negatív ionok gyógyító hatásában rejlik. A negatív töltésű ionok egészségesek, erősítik az immunrendszerünket, teljesítő képességünket, jó hatással vannak az idegrendszerre és a lelki egyensúlyra. Azonban a legtöbb helyen légzésünk màr nemcsak, hogy nincs egyensúlyban, hanem túl van terhelve káros pozitív töltésű ikonokkal, amelyeket az elektromos eszközök idéznek elő, mint például a számítógép és a televízió, vagy akár a dohányzás. Mivel manapság átlagosan időnk 80%-át zárt helyiségben töltjük, annak klímája természetesen mérvadó egészségünkre nézve. Azonban a városban, a munkahelyeinken és otthonaikban általában nem elég a negatív töltésű ionok száma, mivel sokat megsemmisít a klíma, elektroszmog, az autók kipufogógáza és a gyárak.

Tisztítsd meg a tüdődett a Sóangyal Sópincében!  Debrecen szívében megtalál minket! Batthyány utca 14/a. Ha kérdésed van: 06-52-230-030

2 Comments

  1. A puding próbája az evés, tartja egy régi mondás – gyere el Te is és győződj meg arról személyesen, hogy a Sóangyal valóban Debrecen legszebb, legjobb és leghatékonyabb sópincéje!

    Az exkluzív Biobolt, az már csak “Hab a tortán”, itt tényleg rengeteg egyedi, máshol nem igazán fellelhető terméket találsz: Parajdi sótermékek, ENERGY® biotermékek, Biyovis® termékek, Gyuri Bácsi Gyógyteái, Dr. Chen Patika® termékei, Berczel Kézműves Gyertyák, Caola biotermékek (CaoNatúr), Goloka indiai füstölők és még sok minden más!

    Érdemes bejönni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük