Sópince

Egészséges, tiszta légzés, mellékhatások nélkül!
Természetes megoldás, mely évezredek óta ismert.
Orvosilag bizonyított, tudományosan megalapozott hatékonyság!

Kevés dolog annyira természetes számunkra, mint a légzés.

De ezt igazán csak akkor értékeljük, amikor valamiért nehezebbé válik számunkra. Ilyen például: az allergia, asztma, köhögés, nátha, stb.

Napjainkban a környezetszennyezés miatt a légzőszervi megbetegedések népbetegségnek számítanak. Mindenki könnyedén megtisztíthatja tüdejét, légútjait a só varázslatos erejével! Gyógyuljon Ön is nálunk!

Ugye Te sem gondoltad volna, hogy milyen hasznos lehet a só, és nem csak étkezéshez lehet használni? Kiváló például az ekcémás és pikkelysömörös bőrre is.


Bárhogy étkezel, bárhogy élsz, van valami, amin nem tudsz változtatni: a levegőn, amit belélegzel!  Ha városban élsz, percenként átlag 12-16-szor, mintegy 6-8 liternyit szippantasz a füstös, benzingőzös, szennyezett levegőből..  Tudtad, hogy csak a kipufogógázok 200-féle káros összetevőt tartalmaznak, melyek közül a legveszélyesebbek az ólom és a benzol? Tudtad?!?

A helyzet az, hogy tiszta levegőt a természetben gyakorlatilag már nem is találhatunk. „Köszönhetően” az ember tevékenységének, az már a Földön mindenhol szennyezett..
Tisztítsa meg a tüdejét nálunk!
A 12 tonna Parajdi sónak köszönhetően gyors és hatékony változást fog tapasztalni! A nehézlégzés és köhögés már a múlté! múlté!

Nálunk a gyerekek is játszva gyógyulnak!

Téged is vár szeretettel a Sóangyal                                                                               Sópince & Biobolt Debrecenben, a Batthyány u. 14 sz. alatt, az udvarban!

(facebook: sopincebioboltdebrecen)