Akció!

Biocom Krill Oil 60 db

10 900Ft 9 150Ft

Leírás

BŐVEBBEN:

Lehetséges hatásai:Koleszterin-, vérnyomás-, és gyulladáscsökkentő

Összetevők: krill (Euphausiacea) rákból nyert olaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), szűrt víz.
Ajánlott adagolás:naponta 1-3 kapszula fogyasztása ajánlott. A kapszulákat vízzel fogyassza az étkezések között. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Terhes és szoptató kismamák, 18 éven aluli gyermekek, a készítmény szedése előtt konzultáljanak orvosukkal.

krill olaj összetevők

Az Omega-3 zsírsavak új generációja, a Krill-olaj (Rákolaj)

A „Krill” egy norvég szó és annyit jelent:  bálnaeledel.

A krill kis rákocskákat takar, amelyek hatalmas rajokban fordulnak elő, elsősorban az Antarktiszon. Ők állnak az élelemlánc legelején, kizárólag növényi planktonokkal táplálkoznak és ezért mentesek mindenféle nehézfémtől és műtrágyától, szemben a legtöbb halfajtával.

A Krill-olaj könnyebben bevehető, mint a halolaj és nincsen utóíze!

 

A Krill-olajban található Astaxanthin> nemcsak egy rendkívül erős antioxidáns, de gátolja krónikus gyulladások kialakulását az egész testben (bél­rendszerben, izületekben, stb.).

FONTOS:

500mg rákolaj, kb.: 1000-1200mg halolajnak megfelelő Omega-3-at biztosít a szervezetnek.

Ideális esetben a kapszulákat a reggelivel együtt kell bevenni, de más halolajjal ellentétben annak sincs akadálya, hogy ezt napközben bármikor megtegyük.

Ugyanis nem kell félni olyan kellemetlen mellékhatásoktól, mint például a felböfögés.

A Krill-olaj a legbiztosabb Omega-3 forrás. Számos kiváló tulajdonságát a Krill-olaj hatalmas antioxidáns kapacitásának köszönheti.

 

KRILL OLAJ, Lehetséges alkalmazási területek:

·         Koleszterin-, vérnyomás-, gyulladáscsökkentő
·         Az agy jelzőanyagainak serkentése depressziónál (alacsony Serotoninszint), szenvedélybetegségnél vagy hiperaktivitásnál (alacsony Dopaminszint), a kognitív funkciók és a járás- és beszédközpontok javulása
·         Elvonókúra (nikotin, drog)
·         Reuma/ arthritis
·         Hyperkoleszterin/Hyperlipoprotein-betegségek
·         Érbetegség, arteriosklerosis, szélütés
·         Szívinfarktus
·         Diabetes
·         Szívritmuszavarok
·         Neurodermitis
·         Allergiák
·         Collitis Ulcerosa, Morbus Crohn
·         Migrének
·         PMS (praemenstruelles szindróma, hat mind a 10 szindrómára, tanulmányok bizonyítják)
·         Rák, tumor képződés
·         Psoriaris
·         Parkinson
·         Sklerosis multiplex
·         Kényszeres asztma
·         Depresszió
·         Karpalis alagútszindróma
·         Makula degenerációja, szürke hályog
·         Kisbabák látás- és kognitív képessége


 

A Krill olaj Több, mint 48-szor erősebb antioxidáns, mint az Omega-3 halolaj

Krill olaj – halolajak helyett. Krill rákok (Euphasia Superba) kivonata, amely Omega-3-6-9 zsírsavakat és astaxantint tartalmaz különösen tiszta formában.

A krill apró, garnélarák-szerű héjas tengeri rákféle, amely a hideg vizű óceánokat, elsősorban az Antarktisz környékét népesíti be. Alighanem ez a legkevésbé kihasznált biomassza a földön, hasznosítása viszonylag nemrég kezdődött. Kiemelkedő antioxidáns aktivitással, előnyös omega 3-6-9 zsírsav aránnyal (15:1:6) rendelkezik (a klasszikus halolaj omega 3-6 aránya 3:1), kolint tartalmaz. Foszfolipid formája egyedi, a világ egyetlen nem növényi eredetű flavonoidját is tartalmazza.  Ez a forma biológiailag nagymértékben hasznosíthatóvá teszi az összetevőket az agy és a sejtmembránok számára, védve működésüket. Összetevői javítják az életminőséget, az általános, fizikai, mentális és érzelmi egészség fenntartását, erősítik az immunrendszert, serkentik az erőnlétet, valamint javítják az ízületek általános mozgékonyságát és védik a bőrt.

A krill olaj számos jótékony hatása ismert:

 • Fokozza az agyi, idegrendszeri teljesítményt, növeli a koncentrációs képességet, javítja a mentális és érzelmi funkciókat
 • Segíti a szív és a máj megfelelő működését
 • Javíthatja a vércukor értékeket
 • Támogatja a csontok, ízületek épségének megőrzését (mozgásszervi fájdalmak csökkentése, gyulladáscsökkentés, ízületi merevség csökkentése, csont károsodás megelőzése
 • Enyhíti a pre-menstruációs syndroma (PMS) tüneteit (fájdalom csökkentés)
 • Támogatja az immunrendszert
 • Hatékony bőrvédő (javítja a hidratáltságot, csökkenti a ráncok mélységét, lassítja a bőr öregedését)
 • Több, mint háromszázszor erősebb, mint az A- és E-vitamin
 • Több, mint 48-szor erősebb, mint az Omega-3 halolaj
 • Nagy tisztaságú, nem tartalmaz nehézfémeket és – szabadalmaztatott gyártási eljárásnak köszönhetően – más szennyeződéseket, ill. oldószer- vagy tartósítószer-maradványokat sem.

A KRILL OLAJ – rákolaj hatásai:


Krill olaj készítmény,nem sokkal a palettán való megjelenése után, az egyik legnépszerűbb, legkeresettebb termék lett. Vajon miért?

A válaszokat egy olyan szakembertől kapjuk az alábbiakban, aki nem csak azért hiteles, mert gyógyítói szemmel vizsgálja az étrend-kiegészítőt, hanem mert saját gyakorlatából is tud már tapasztalatokkal szolgálni.

Dr. Deák Sándor belgyógyász tapasztalatait a krill olajról.

 

KRILL OLAJ – FŐBB FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

 • Reuma/arthritis: már a halolajjal végzett tanulmányok is nagyon jó eredményeket mutattak gyulladások esetén, illetve az ízületek mozgékonyságának javulásában. Javallott különösen a krillolajjal kombinálva: az MSM, a kurkuma.
 • Koleszterin: számos klasszikus koleszterincsökkentőről köztudott, hogy rákkeltő hatású, és szívelégtelenséghez vezet, ezért kell alternatívákat keresni. A krillolaj zsírsavjai sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos halolaj. Ráadásul védenek a koleszterin oxidációjától, és ezáltal a véredények sérüléseitől. Kiegészítőleg javallott: a kurkuma.
 • Érbetegségek/Arteriosklerosis/Infarktus/Gutaütés/Restenosis-kockázat: a krillolaj számos kockázati tényezőt csökkent, mint azt a halolajról szóló tanulmányokból tudjuk. Pl.: meggátolja a trombociták robbanásszerű elszaporodását, és lecsökkenti a trigliceridszintet a szérumban, nőknél a menopauza után. Kiegészítőleg javallott: Grapefruitmag kivonat. Érbetegségek esetén, de megelőzésükben is nagyon fontos az antioxidánsokkal történő bőséges táplálás. Ez megakadályozza a koleszterin oxidációját, ami a probléma lényege. Mert nem önmagában a koleszterin, hanem annak oxidációja jelent veszélyt az erek számára. A krillolajban lévő astaxanthin erre a célra kiváló, különösen azért, mert eljut az agyig is (az agyi erekbe!). Kiemelendő az astaxanthin gyulladásgátló hatása.
 • Cukorbetegség: diabetes esetén különösen javallott a véredények védelme krillolajjal. Egy­részt a folyamatosan termelődő szabadgyökök miatt, másrészt gyulladásgátló tulajdonságai miatt. Inzulinrezisztenciától, ami nagymennyiségű halolaj fogyasztása esetén (3g felett) felléphet, a krillolaj esetében nem kell tartani.
 • Szívritmus: a krillolaj javítja a szívritmus variabilitást, és ezzel pozitívan hat a központi idegrendszerre is.
 • Neurodermitis/atopiás ekcéma: a krillolaj gyulladásgátló hatása kap főszerepet. Kiegészítőleg javallott: feltétlen ügyeljünk az élelmiszerintoleranciára és alvóhelyre, továbbá gombás problémák esetén a Grapefruitmag kivonat.
 • Allergiák: a vizsgálati alanyok egyöntetűen beszámoltak az évszakokhoz köthető allergiás tünetek megszűnéséről. A krillolaj ellensúlyozza az étkekből felszedett, gyulladás- és allergiafokozó arachidonsavakat (állati zsír, Omega-6). Kiegészítőleg javallott: MSMbélflórajavító.
 • Collitis Ulcerosa/Morbus Crohn: a krillolaj gyulladásgátló hatását még fokozhatja az MSM, a különféle lakto bacillusok segítik a bélflóra helyreállítását, és erősítik az immunrendszert. A lakto bacillusok olyan emésztőenzimeket állítanak elő, mint a proteáz, lipáz, laktáz. A szilícium pedig nagyszerű anyag a gyulladások visszaszorításához.
 • Migrén: a páciensek a migrénrohamok gyakoriságának és intenzitásának csökkenéséről számoltak be. Kiegészítőleg javallott: feszítő fejfájás esetén az MSM, mivel lazítólag hat az izomzatra, a CoQ10, fejfájás májproblémákkal kombinálva: kurkuma és sok-sok víz.
 • PMS: a krillolajjal végzett vizsgálatok tanúsága szerint a PMS valamennyi vállfajától szenvedő nők problémái (pl.: fájdalmak, súlygyarapodás, feszültségérzet, ödémák, bőrproblémák, de akár pszichikai gondok) is jelentősen csökkentek. A javulás sokkal jelentősebb volt, mint hagyományos halolajak esetén. Minimális adagolás: az első hónapban a dobozon feltüntetett mennyiség, utána a menstruáció előtt 5 napig, utána 2 napig szükséges a szedése.
 • Rák/tumorképződés: a rákmegelőzés szempontjából a krillolaj kettős kockázatgyengítő hatása fontos: a szabadgyököké és az Arachidon-savé. A krillolajnak erős antioxidáns hatása van, ami megvédi a sejtmembránokat a szabadgyökök támadásaitól, és így megelőzi a sejtmag esetleges károsodását és a rák kialakulását. Továbbá a krillolaj gyulladásgátlóként lép fel a táplálékban előforduló állati zsírok és omega-6 zsírsavak gyulladásserkentő hatásával szemben. Szakemberek szerint az összes rákos megbetegedés harmada gyulladásra vezethető vissza. Azokban a közösségekben, ahol a táplálék nagyon gazdag omega-3 zsírsavakban, a rák gyakorisága elenyésző. Állatkísérletek alapján a krillolaj határozottan gátolta a bőr-, mell-, hasnyálmirigy-, bél- és prosztatarák kialakulását. Emellett gátolja a mell- és bélrák növekedését és áttételeződését. Kiegészítőleg javallott: kurkuma, szilícium, bélflóraja javító, manju.
 • Pikkelysömör: az eszkimók körében a nagy mennyiségben fogyasztott Omega-3 zsírsavaknak köszönhetően a pikkelysömör ismeretlen betegség. Halolaj segítségével a pikkelysömör kis vagy közepes mértékben visszaszorítható, csökkenthető a korpásodás, a bőr pirosodása és megvastagodása. Az ízületi fájdalmak csökkenése is megfigyelhető. A krillolajjal folytatott vizsgálatok eredménye még nem végleges, de sokkal jobb hatás várható, mint a halolajjal.
 • Sklerosis multiplex: a krillolaj használata kísérő terápiaként javallott a gyulladásos kockázatok csökkentése érdekében.
 • Parkinson: a krillolaj alkalmas a dopamin szint megemelésére.
 • Erőltetett asztma: határozott javulás figyelhető meg a krillolaj Omega-3 zsírsavjai miatt.
 • Koraszülés esetén: a vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy azok, akik omega-3 tartalmú készítményt fogyasztottak, néhány nappal később szültek, babáik pedig nagyobb súlyúak lettek.
 • Újszülöttek látó- és kognitiv képességei: A krillolajból származó, megfelelő mennyiségű omega-3 zsírsav bevitele létfontosságú terhesség és szoptatás idején. Az Omega-3 hiánya rontja az újszülöttek látó- és kognitív képességeit.
 • Makula degeneráció: ez a szem fénykárosodásának következménye, amikor a a szemben lecsökken a védő pigmentek mennyisége. Mennél több a pigment, annál nagyobb a látásközpont védelme. A szervezetünk természetes úton is tud gondoskodni erről a védelemről a luteinben gazdag zöldsaláták révén, amelyekből azonban sajnos nem fogyasztunk eleget. Az astaxanthin is úgy hat, mint a fejessaláta luteinje. Tudjuk, hogy ugyanúgy feldúsul a makulában és megvédi a szemet, mint azt az Illinoisi Egyetem állatkísérletei is meggyőzően bizonyították. Sőt, azt is bizonyították, hogy az astaxanthin nem okoz kristályos lerakódásokat a szemben, ellentétben az astaxanthinnal.
 • Szürke hályog: a szemlencse proteinrostjainak behálósodására vezethető vissza. Ezt a háló­képződést a magas vércukorszint (diabetes!) és a szabadgyökök okozzák. Az astaxanthin képes pozitívan befolyásolni a szürke hályogot.
 • Depresszió/aggresszió: a táplálékban előforduló omega-3 zsírsavak alacsony koncentrációja nagyobb fokú depressziót és aggressziót válthat ki.
 • Mozgás- és beszédzavarok: az agy krillolajjal történő jobb ellátása bizonyítottan a motorikus és beszédképességek javulását eredményezi