INGYENES SZÁLLÍTÁS 25.000 FT FELETT *

Sale!

Himalájai Só Sütőlap 20x20x2,5 cm

3 700Ft 3 100Ft

Kategória:

A sótéglát izzó parázsra, sütőbe, vagy gázégőre helyezve felhevíthetjük, és a forró sótömbön különféle ételeket, pl. halat, csirkét, steaket, zöldségeket lehet grillezni. A sótégla anyagából adódóan jól tartja a hőt, így az elkészült ételt rajta hagyva könnyű melegen tartani.
A húst, halat, zöldséget érdemes kisebb méretre vágni, egyszerre több elfér a téglán/csempén.

Akik nem használtak még himalája sótéglát, csirkemell filével vagy lazac szeletekkel próbálják ki először a rajta való sütést. Célszerű ujjnyi vastag szeleteket vágni, így lesz ideális a hús sótartalma. Az ételeket külön ne sózzuk be. A sótéglán való sütéskor az étel mindkét oldala érintkezzen a sótéglával. A sótéglát nem kell beolajozni, a hús, a zöldség vagy a hal sütés után könnyedén leválik róla.
Fontos, hogy először hevítsük fel a sótéglát és csak a felforrósodása után tegyük rá az ételt!
A sótégla antibakteriális, így semmilyen tisztítószerre nincs szükség a tisztításához. Használat után egyszerűen, enyhén vizes ronggyal könnyedén megtisztítható.

A himalája sótégla használható sütőlapon, gázon, a sütőben, vagy a kerti grillezéshez a grillrácsra, vagy faszén fölé téve. Közvetlenül a tűzbe lehetőleg ne tegyük.

Shopping Cart
Himalája Só Sütőlap 20x20x2.5 cmHimalájai Só Sütőlap 20x20x2,5 cm
3 700Ft 3 100Ft
Scroll to Top