Akció!

Biocom Noni 60 db

5 500Ft 5 000Ft

Leírás

Házipatikába javasolt készítmény! A Nonit Polinéziában, Kínában, Tahitin és Indiában több mint 2000 éve használják a gyógyításban.

Elõnyei:
Igen gazdag aminosav forrás (18-féle), nagy mennyiségû proxeronint tartalmaz (800-szor annyit, mint az ananász). Ezt a tápanyagot az emberi szervezet xeroninná alakítja át, ami nélkülözhetetlen az anyagcsere-folyamatok zavartalanságához. A pozitív gondolatok, érzelmek, a mûvészi önkifejezés, a zene, a természet, a spirituális tapasztalatok hatására a szervezet fokozott mértékben termeli. A negatív gondolatok, stressz elfojtják termelõdését.
A xeronin serkenti a boldogsághormonok (endorfinok) kiválasztását, gyógyítja a sérült sejteket, az elhalt sejtek eltávolításában szerepet játszó fehérjeemésztõ enzimeket mûködésre serkenti és aktiválja az agyban megtalálható tobozmirigy tevékenységét. Ebben a mirigyben termelõdik a szerotonin és a melatonin, melyek nagy szerepet játszanak az alvásciklus, a hangulat és a testhõmérséklet szabályozásában.

Hatékony segítség:
Több tucat orvosi kutatás és számtalan gyógyulás bizonyítja a Noni jótékony hatását. Több mint 100-féle betegségtípusnál lehet hatékony segítség.
– A benne található tápanyagok együttesen adaptogénként mûködnek
– A normálistól eltérõen mûködõ sejteket teszi újra egészségessé
– A gyümölcsben található damnacanthal gátlószere lehet a rákos folyamatok néhány fajtájának, hiszen lelassítja a sejtosztódást, a gének szintjén segít visszaállítani a sejteket a betegség elõtti állapotba
– Szedésével könnyebb leszokni a dohányzásról, alkoholról, kábítószerekrõl.

Iridoidok:
A tudomány nemrég fedezte fel, hogy a noni gyümölcs iridoidokat is tartalmaz. Az iridoidokról rövid kutató munka után kiderült, hogy sokkal erõsebb hatásuk van az emberi szervezetre, mint bármely más a természetben elõforduló alkotóelemnek. Az iridoidok sokkal erõsebbek, mint a vitaminok és szintén sejtregeneráló hatásuk van, amely nagyban segíthet a szervezet káros, degenerativ folyamatainak visszafordításában. Tudományosan igazolt tény, hogy az iridoidok csökkentik a koleszterinszintet, energiát adnak a szervezetnek, javítják a szívmûködést, erõsítik az immunrendszert és megvédik a sejteket.

Lehetséges hatásai:
    Immunrendszer (T-sejtek) erõsítése
    Magas vérnyomás csökkentése, vérnyomás szabályozása
    Fájdalom csillapítása, gyulladás csökkentése
    Emésztés és bélmûködés javítása
    Káros baktériumok elpusztítása
    A szív és érrendszer védelme
    Menstruációs görcsök enyhítése
    Vízhajtó hatás, hangulat javítása
    Daganatok növekedésének megakadályozása
    Cukorbetegség kezelése
    Allergia, légzõszervi betegségek kezelése
    Stressz, depresszió feloldása
    Ízületi betegségek kezelése
    Alkoholról, kábítószerrõl, cigarettáról való leszokás segítése
    Ellazítás, enyhe nyugtatás
    Koleszterinszint csökkenése

Ajánlott adagolás: 3×1-6 kapszula. Együtt szedhetõ más gyógykészítményekkel, gyógyszerekkel, káros mellékhatásaikat sok esetben csökkentheti. A kapszulázott Noni mindazokat a hatóanyagokat tartalmazza tiszta és sértetlen formában, amelyek a gyümölcsben is megtalálhatók.

Terhes és szoptató kismamák, 18 éven aluli gyermekek, a készítmény szedése elõtt konzultáljanak orvosukkal.