Akció!

Biocom Digest Complex 500 mg 60 db

9 000Ft 8 300Ft

Leírás

   

  Digest Complex 500mg – Emésztõenzim kapszula
  Házipatikába feltétlen ajánlott készítmény!
  „A mellékhatások nélküli növényi enzimkivonatok nemcsak az egészség és hosszú élet számára fontosak, hanem életbiztosítást jelentenek a betegségek ellen.”
  (Dr. Edward Howell biokémikus és táplálkozás-kutató)

  Vizsgálatok igazolják, hogy a Föld lakosságának 80%-a létfontosságú enzimek hiányában szenved. Az enzimek olyan vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat szabadítanak fel a táplálékból, amelyek a szervezet zavartalan mûködéséhez, az egészséges élethez szükségesek, így kijelenthetjük: enzimek nélkül nincs élet! Ezekhez viszont szinte csak a nyers és zöld ételekbõl, gyümölcsökbõl jut a szervezetünk!
  Az emésztési rendellenességek kellemetlen tünetekkel járnak, de sokkal súlyosabbak azok a rejtett okok, amik komoly betegségekhez vezetnek. Zavarát kezdetben gyakori felfúvódás jellemzi. Ezt ismétlõdõ hasmenés vagy székrekedés követheti. Késõbb fogyás, gyengeség, az immunrendszer gyengülése és krónikus betegségek megjelenése tetõzheti. A kevés nyers gyümölcs és zöldség bevitelével az enzimhiányos állapotnak kedvezünk, s ezzel a betegségeknek adunk teret. A kialakult emésztési rendellenességeket legkönnyebben kívülrõl bevitt emésztõenzimekkel lehet megszüntetni. Minden fõtt étel fogyasztása után szükséges lenne bevenni! Nem alakul ki használatával hozzászokás! A termék tartalmazza a fõbb emésztõenzim-csoportokat: amiláz, proteáz és lipáz és észteráz, peptidáz, nukleáz, elasztáz, kollagenáz, tripszin és a kimotripszin formájában.

  Fontos tudni, hogy az idõ elõtti öregedésnek elsõsorban enzimhiány az oka!
  Legfõbb hatásai lehetnek:
      Nehéz étkezés utáni könnyû széklet elõidézése, gázképzõdés, puffadás, hányinger, görcsök megelõzése és kezelése, gyógyítása
      Tejtermékek könnyebb emésztése, bõrkiütések, székletürítési zavarok kezelése (hasmenés/székrekedés)
  Ajánlott adagolás: 2-4 kapszula az étkezés megkezdésekor vagy befejeztekor. Székrekedés esetén egyszeri 4-6 kapszula lefekvés elõtt!
  Terhes és szoptató kismamák, 18 éven aluli gyermekek, a készítmény szedése elõtt konzultáljanak orvosukkal.

  Érdekelhetnek még…