Akció!

Vitaking Detox Formula 90 db

5 420Ft 5 160Ft

Leírás

Detox Formulának több, természetes, növényi összetevőt tartalmaz.

A szervezetben a mindennapi élet során nehézfémek, mérgek egész sora halmozódik fel. Ezeknek azonban semmi keresnivalójuk nincsen a szervezetben, csak károsítják az egészségünket. Léteznek speciális tápanyagok, melyek segíthetik szervezet méregtelenítését, és ezáltal hozzájárulhatnak egy minőségibb élethez.

A detox Formula a következő összetevőket tartalmazza:

  • Fulvosav
  • Huminsav
  • Klorella
  • Lithotamnium calcarea (vörös alga)
  • Spirulina

A  humin- és fulvosavak segíthetnek csapdába ejteni és eltávolítani a szervezetből a felhalmozódott káros anyagokat.

spirulina és a klorella kiváló tápanyagforrások. Segítik a szervezet méregtelenítő, megtisztuló folyamatait és normalizálja az anyagcserét. A klorellát már nagyon régóta használják ilyen célokra. Kiszűri a mérgező nehézfémeket a szervezetből.

A spirulináról már az ókori görögök is úgy tartották, hogy igazán különleges tulajdonságokkal bíró étel. A mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az  iszapnak és az algának köszönhette. A spirulina mikroszkopikus vízinövény az emberi szervezet számára értékes anyagokat tartalmaz. Rendkívül gazdag tápanyagokban, melyek egyensúlyban is vannak a szervezetbe. Az űrhajósok is gyakran fogyasztanak spirulina és vörös algakészítményeket. Csökkentheti az éhségérzetet.

A Detox Formulának még egy különleges összetevője van. A benne található vörös alga (Lithotamnium calcareum) egy 100%-osan növényi eredetű ásványi anyag forrás. Az Írországtól délnyugatra fekvő tiszta Atlanti-óceáni vizekből származik. Ásványi anyagokban rendkívül gazdag, makro- és mikrokomponenseket egyaránt tartalmaz. A vörös alga gazdag ásványi anyag tartalma mellett a nyomelemek sokasága biztosítja egyedülálló összetételét. Ennek is köszönheti kiváló méregtelenítő képességét, az ásványi anyagok ugyanis létfontosságúak a szervezetre nézve. A sok pozitív nyomelemének tartalmaz, mely védelmet ad az immunrendszernek.

Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

Az ásványi anyagoknak méregtelenítő képességük lehet, ugyanis létfontosságúak a szervezetre nézve.

Érdekelhetnek még…