A 2015. év sláger terméke!
Mire ajánljuk?
- diéta kiegészítésére,
- zsírégetés segítségéhez,
- anyagcsere folyamatokhoz,
- a króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében,
- természetes összetevők a mindennapokhoz!
Kiszerelés: 30 db
Adagolás: felnőtteknek napi 1 kapszulát bőséges folyadékkal ajánlott bevenni!
Összetevők: a termék természetes csili-, málna-kivonatot és krómot tartalmaz!
Nettó tömeg: 30 db 600, 32 mg-os kapszula (18 g)
Hatóanyagérték a napi adagban, 1 db kapszula tartalma:
- málnakivonat: 490 mg
- cayenne-por (chili): 10 mg*
-
- Csökkentheti az éhséget, illetve a cukorfogyasztás iránti vágyat, így könnyebb tartani a csökkentett szénhidrát tartalmú étrendet.
- A króm csökkenti a teljes zsírmentes testtömeget, ami felgyorsítja a szervezet anyagcseréjét, ezáltal pedig további zsírokat égetünk el.
- A króm segíthet megelőzni az izomvesztést, ha célirányosan csökkentjük a kalóriabevitelt.króm: 40 mikrogr., 100% NRV
A málna titka:A magas vitamintartalma miatt az egészséges gyümölcsöt gyakran nyersen fogyasztják, ill. lekvárként, kompótként, zseléként vagy szörpként kerül a konyhában felhasználásra. A méhészetben a málna – köszönhetően nektárja magas (36–70%-os) cukortartalmának, a méhek számára megbecsült melléktápanyag-forrás.Kutatók megállapították, hogy a málnában lévő ketone a málna természetes, fenoltartalmú alkotóeleme, amely a vörös málna aromájának az elsődleges vegyülete. Igen hatékonynak bizonyul az emberi szervezetben a tekintetben, hogy megelőzi a zsír kialakulását, amely a súlycsökkentésben a legfontosabb.Fogyókúrás tanácsadók Amerikában már több éve a málna ketont szedőknél fogyási eredményeket ért el.A vegyületeket, mint „nagyon egészségest” írta le „bármilyen mellékhatás nélkül”. A málna keton az adiponektin, a zsírszövetben található hormon serkentésével éri ezt el, amely a zsír anyagcsere-képességet javítja.
Csökkentett szénhidráttartalmú étrend mellett a krómbevitel a legjobb megoldás a zsírfelesleg csökkentéséhez.
Króm:
A kutatások szerint a króm a következőképpen hat a szervezetben:
A csilipaprika története:
A csilipaprika Amerikából származik, ám mára szinte a világ minden pontjára eljutott. Pikáns, csípős íze miatt számos országban kedvelt, sőt, elmaradhatatlan része a gasztronómiának.
A csili ugyanakkor nem csupán a konyhaművészetben, hanem az egészségmegőrzésben, ill. a diétában is fontos szerepet játszhat.
A csilipaprika legfontosabb hatóanyaga a kapszaicin, mely többféle pozitív hatást gyakorol a szervezetre.
Egyfelől serkenti az anyagcserét és a vérkeringést, valamint fokozza az emésztőnedvek termelését – mindennek köszönhetően segíti a súlyvesztést.Ezenkívül a csípős alkaloid antioxidáns, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása is ismert.