Akció!

Ökonet Grapefruit Seed Extract 100 ml

9 100Ft 8 100Ft

Leírás

A grépfrútmag kivonatának aktív összetevői hatékonyan „együttműködve”, számos előnyös hatást képesek kifejteni..

A grapefruit kivonatban természetes az antimikrobiális és az antioxidáns összetevők koncentrációja, főleg ez miatt erős kórokozóellenes szerként alkalmazható. Kémcsöves vizsgálatok, laboratóriumi kísérletek során igazolták, hogy fertőző mikrobák (baktériumok, vírusok és gombák) egész sorának szabhatunk gátat a grépfrútmag cseppek alkalmazásával.

Grapefruitmag cseppImmunerősítőfertőtlenítő, antioxidáns tulajdonságú szer, amely támogatja a gyomor, a belek egészségét is. Természetes módon segíthet a szervezet pH-értékének stabilizálásában, fogyasztásával támogatható a szervezet megújulása.

A grapefruitmag kivonat (vagy grapefruitmag olaj) néven is ismert szer, a környezettudatos kertészetben is hasznos és hatékony szernek bizonyulhat. Vizes oldatávalszerszámokról és kerti eszközökről eltávolíthatjuk a gombákat és a penésztHázi készítsű rovarirtó és növényvédő szerek alapjául szolgálhat. Természetes parazitaelleens szerként sok esetben legalább olyan hatékony, mint számos mesterséges vegyszer. Ajánlunk Önnek tippeket a grépfrútmag kertészeti felhasználását illetően: Grapefruitmag a kertészetben, tovább…

Laboratóriumi kísérletek során a grapefruit cseppeket, 10-szer hatékonyabb baktériumölőszernek találták mint mondjuk a háztartásokban rendszeresen használt hypot.
A háztartási munkálatok során a kivonat tisztító és fertőtlenítő erejét szintén „igénybe vehetjük”, Ehhez nem kell mást tenni, mint elkészíteni annak vizes oldatátTovább a grapefruitmag csepp használatához »

Külsőleg és belsőleg a grapefruit gyümölcs magjának kivonata hatékonynak bizonyulhatháziállatoknál / házikedvenceknél egyaránt: és nem csupán a ház körül alkalmazható parazitaellenes szerként, egyre elterjedtebb ugyanis a felhasználása a nagyüzemi állattenyésztésben: Grapefruitmag csepp állatoknak »

Candida kezelés Grapefruitmaggal

Az elismert orvos-kutató, táplálkozási tanácsadó Dr. Allan Sachs a ’The Authoritative Guide to Grapefruit Seed Extract’ című könyvében a grépfrútmag kivonatát a Candida gomba szinte tökéletes ellenszereként írta le“… A széles spektrumú, gombaellenes tulajdonságokkal rendelkező grapefruitmag kivonat olyannyira sikeres részét képezheti a Candida elleni kezeléseknek, hogy a Candida és a grapefruitmag kivonat neve egymástól elválaszthatatlannak tekinthető…”

Grapefruitmag kivonat cseppekEgy kezdődő Candida gombás fertőzést kiválóan lehet kezelni a grépfrútmag cseppek vizes oldatának az alkalmazásával. Javasoljuk, hogy kövesse a grépfrútmag kivonatának általános adagolását ebben az esetben: napi 2-3 alkalommal 15 csepp, 1 pohár vízben feloldva.

A Candida túlszaporodása nagy stresszt és egy önerőbőligen nehezen megoldható problémát jelent az immunrendszer számára. A fertőzéseket feltétlenül kezelni kellhiszen a megnövekedett Candida-jelenlét fokozatosan gyengíti az immunrendszert.

’Candida albicans’ egy olyan élesztőgomba, amelynek eddig 25 különböző alfaját sikerült beazonosítani. A Candida optimális esetben természetes parazitaként „működik”, és a szervezetben meglévő jótékony baktériumok segítenek meggátolni az elszaporodását.
A  jótékony baktériumok pusztulása azonban rögvest lehetőséget teremt a Candida gombának az elszaporodásra.
A Candida okozta fertőzések sokféle tünetet válthatnak ki: A hasmenéstől kezdve, egészen a  súlyos gyomor -és bélbetegségekigCandida kezelés grapefruitmag kivonattal ».