Akció!

Biocom Colostrum 500 mg 100 db

7 430Ft 6 390Ft

Leírás

Biocom Colostrum 500mg (elõtej, természetes immunglobulin) 100 kapszula

Támogatja a sejtek egészségét
Segíti az egészséges vércukorszint megtartását
Támogatja az immunrendszer működését
Az immun-nagyágyú csecsemőktől nagyszülőkig!

A termék szabadon tartott szarvasmarhából nyert előtejet (kolosztrumot) tartalmaz. A tehén ellését követő első két napon termelődő előtejből készül. A Colostrum Pure immunglobulinokat, laktoferrint, citokinokat és interferonokat, valamint poliprolniban gazdag fehérjéket tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert. Rendkívül tápláló hatása mellett igen magas koncentrációban megtalálhatók benne az ellenanyagok (immunglobulinok, más néven antitestek), fehérvérsejtek, enzimek, ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok és egy sor más fontos összetevő. Véd a különböző fertőzésekkel szemben.
A Colostrum Pure-ban található IGR-1 az izomtömeg megtartását is segíti.
Immunoglobulin (IgG) tartalmának köszönhetően a kolosztrum hozzájárul a szervezet védekező rendszere normál működésének fenntartásához, ezzel egészségünk megőrzéséhez.
Támogatja a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását, az egészséges emésztést, a gasztrointesztinális jó közérzet kialakítását és megőrzését.

Az előtejben jelen lévő hatóanyagok nem találhatók meg máshol ilyen nagy mennyiségben és tökéletesen harmonikus koncentrációban. Ezért szokták a Colostrum Pure-t az „első védőoltásnak” is nevezni.
Csecsemőknek a kapszulát szétszedve, tartalmát teába keverve bátran adhatjuk immunerősítésre, immunizálásra, fertőzések leküzdésére.
Mero professzor (Yvaskyla egyetem) és egy kutatócsoport (Kiel egyetem) kutatásai szerint a kolosztrum alkotóelemei az emberi bélrendszeren keresztül bejutnak a véráramba. Mivel összetevőinek szóban forgó DNS-szekvenciái az ember és a szarvasmarha esetében azonosak, ezek az elemek hasonlóképpen szívódnak fel és hasznosulnak az emberi, mint az állati szervezetben.
A kolosztrumot már 2 000 évvel ezelőtt Indiában betegek gyógyítására használták. Európában a XVIII. századtól használja a népgyógyászat. Goethe és Schiller háziorvosa, Dr. Hufeland felismerte nagyszerű tulajdonságait és használta betegei immunrendszerének megerősítésére. A tehén előtej gyógyító hatása a II. világháború előtt már közismert volt a falusi lakosság körében is.
Testünkben a káros hatást kiváltó mikrobák zöme az emésztőcsatornán keresztül kerül a szervezetünkbe, ezért az emésztőszervek nyálkahártyájának megvédése nagyon fontos. A Colostrum Pure hatékony lehet az emésztőrendszer gyulladásos megbetegedéseire is.
Nem tartalmaz cukrot, sót, élesztőt, búzaszármazékot, szóját, glutént, tartósítószert, antibiotikumot és szintetikus hormonszármazékot.

Hatásai:
    A legyengült immunrendszer aktiválása
    Az emberi szervezetbe kerülő kórokozók elpusztítása
    Az immunrendszer kiegyensúlyozásának segítése
    Fertőzésektől való védelem
    A túlzottan tevékeny immunrendszer megnyugtatása
    Autoimmun betegségek kezelése
    Allergiás tünetek enyhítése
    Az emésztőcsatorna nyálkahártyájának védelme
    Bélfertőzések gátlása, emésztés javítása
    Sérült porc, csontok, izmok, bőr, idegek és egyéb szövetek megújulásának serkentése
    A műtétet követő sebek, égési sérülések és egyéb sérült helyek gyógyulása
    Öregedés lassítása, erőnlét, állóképesség javítása, izom- és csonttömeg növelése
    Fizikai megterhelés utáni izomregeneráció gyorsítása
    Vércukorszint szabályozása, a jó koleszterin szintjének emelése
    Antioxidáns
    Zsírégetés fokozása, testsúlycsökkenés elősegítése
    Hangulat, általános közérzet javítása, koncentráció erősítése

Ajánlott adagolás: 3 x 1-4 kapszula, szükség szerint emelhető.