Akció!

Liposzómás C-Vitamin Csipkebogyóval, Acerolával, Szőlőmaggal és Lecitinnel 30 db

1 790Ft 1 550Ft

Kategória: Címke: Product ID: 5079

Leírás

A Dr. Chen Liposzómás C-vitamin egy speciális technológiával előállított étrend-kiegészítő.

Tartalmaz még csipkebogyót, acerolát,  szőlőmagot és lecitint.

A liposzómális technológiával előállított C-vitamint természetes, sejtmembrán-azonos foszfolipid réteg veszi körül. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, és nagy hatékonysággal szívódik fel és hasznosul a sejtekben. Természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált, hatékonyabban felszívódó C-vitamin készítmény. A csipkebogyó természetes C-vitamint tartalmaz, támogatja a szervezet antioxidáns képességét és az immunrendszert. A szőlőmag kivonat szintén antioxidáns hatással rendelkezik, támogatja a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásaival szemben. Az acerola gyümölcs kivonat természetes tápanyagokat – köztük C-vitamint – tartalmaz.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészsége védelmében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához. Szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

C-vitamin 300 mg, acerola kivonat 50 mg, csipkebogyó kivonat 20 mg, szőlőmagkivonat 20 mg, lecitin 30 mg

Javasolt adagolás: felnőtteknek naponta 1-4 kapszula, 6 éves kor feletti gyermekeknek 1-2 kapszula  bőséges folyadékkal lenyelve.

Érdekelhetnek még…