Akció!

Ginzeng 250 mg 120 Tabletta – Netamin

2 600Ft 2 470Ft

Leírás

A ginzeng hozzájárulhat a fizikai és szellemi teljesítőképesség növeléséhez, a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, a normál vérkeringéshez, az immunrendszer támogatásához.

Ginzeng

A ginzeng olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik a vírusok és baktériumok elpusztítása hivatott speciális immunsejtek termelődését. A ginzeng az egész szervezetre jótékony hatást fejt ki, normalizálja a belső folyamatokat. Ahol szükséges, ott serkenti az immunrendszert, ahol túlműködés van, ott lenyugtat és kiegyenlít. Kezeli a pszichés és testi kimerültséget, gyógyítja az álmatlanságot, az impotenciát, a vérszegénységet, az ízületi gyulladásokat. Segíti az emésztést, védi a szívet, egyensúlyba hozza a magas, illetve alacsony vérnyomást és vércukorszintet. A ginzeng a belső elválasztású mirigyek működésére is kihat, elősegíti, hogy a bevitt vitaminokat és ásványi anyagokat a lehető legjobb felszívódással tudja hasznosítani a szervezet.

Felhasználási javaslat:

Felnőtteknek napi egy tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be. Kiemelten megterhelő időszakban az adag napi 2-re is növelhető (reggeli után, ebéd után). 6 hét folyamatos szedés után 1-2 hét szünet javasolt.

Rengeteg módon alkalmazható

A hagyományos kínai orvoslásban az életenergia felélesztésére használják a ginzenget. A középkorúak és idősek a melegítő erejét használják ki, főleg télen, a zord időben. A fiatalabbak a potenciálnövelésnél vetik be, míg a nők leginkább a diéták és életvitelbeli változtatások előtt használják a ginzenget.

Alkalmazzák fáradtság és étvágytalanság ellen. Erősíti az immunrendszert és javítja az emlékezőtehetséget. A ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet. Antioxidáns hatással is rendelkezik, és jelentős szerepet játszhatnak az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelőzésében is.

Fontos azonban tudni, hogy influenza, vagy megfázás kezelésére nem alkalmazható, ugyanis beteg állapotban nem az immunrendszert erősíti, hanem a benned lappangó betegséget! Vagyis ginzenghez csak akkor nyúlj, ha egészséges vagy!

Érdekelhetnek még…