Akció!

Ferencz József Természetes Gyógyvíz 700 ml

400Ft 360Ft

Kategória: Product ID: 4595

Leírás

Székrekedésre természetes megoldást nyújt a hashajtó gyógyvíz!

A székrekedés és bélrenyheség kezelésére természetes megoldást nyújtanak a hazai, nagy múltú gyógyvizek. Előnyük, hogy káros mellékhatások és a hozzászokás veszélye nélkül fejtik ki kedvező hatásukat. 

A hashajtó típusú gyógyvizek, egyik képviselője a kíméletes hatású Ferenc József keserűvíz, amely igen előnyösen alkalmazható székrekedés és rendszeres székletürítés igénye esetén.

A Ferenc József gyógyvíz két fő alkotója a keserűsó és glaubersó.
A keserűsós, glaubersós gyógyvizekre jellemző a hashajtó hatás mellett az enyhe bélhurutokat gyógyító tulajdonság. A gyógyvíz végigöblíti a bélfalat és leoldja a baktériumokat, gyulladásos váladékot, s tovább viszi magával és eltávolítja a széklettel. A bél tisztításának eredményeként csökkennek, megszűnnek a kellemetlen hurutos panaszok, a puffadás és a fájdalmak.
Eredményesen alkalmazható erőlködés nélküli székletürítés igénye estén, amely igen fontos agyi érbetegség, agyvérzés utáni állapotok, aranyérbetegség, érelmeszesedés, sérv esetén.
A gyógyvíz hatásos kiegészítője egyes epehólyag-betegségek kezelésének és használata csökkenti az epekőképződés kockázatát is.
A gyógyvíz étkezések után fogyasztva gátolja a zsírok és fehérjék felszívódását ezért fogyókúra kiegészítőként, vagy elhízás ellen is alkalmazható.

Az egyszeri hashajtáshoz kb. 2-3 dl gyógyvíz elfogyasztására van szükség. Fontos tudni, hogy amennyiben a gyógyvizet töményen fogyasztjuk a hatás csak 12-24 óra múlva jelentkezik, ha azonban éhgyomorra fele-fele arányban vízzel hígítva, langyosan fogyasztjuk, a hatás már 1-2 órán belül bekövetkezik.
Bélrenyheség tartós kezelésére naponta 1-2 dl gyógyvíz fogyasztása ajánlott szintén éhgyomorra.
Fogyókúra esetén, elhízás ellen naponta 3 x 1-2 dl ajánlott a főétkezések után. ( X)

Érdekelhetnek még…