Akció!

Fekete Áfonya Extraktum 250 mg 30 db Interherb

2 300Ft 2 190Ft

Leírás

Az Interherb Napi 1 Fekete áfonya kapszula a fekete áfonya terméséből készült, magas hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő, az erek rugalmasságának megőrzéséhez.

A fekete áfonya termése olyan antioxidáns hatóanyagokban (antocián vegyületek) gazdag, amelyek az érrendszerre gyakorolnak jótékony hatást. Hozzájárulnak az érfalak rugalmasságának megőrzéséhez, a hajszálerek törékenységének és áteresztőképességének csökkentéséhez, támogatva ezzel a jó vérkeringést, amely elengedhetetlen a szervek megfelelő oxigén- és tápanyag ellátásához.

Az antocián vegyületeknek szerepük van a szem egészségének megőrzésében, a retina működésének és a szem kollagén szintjének stabilizálásában is.

Összetevők:

Egy kapszula 250 mg Fekete áfonya (Vaccinium myrtillus) kivonatot tartalmaz, mely megfelel 25.000 mg szárított fekete áfonya őrleménynek.

  Hatóanyag/napi adag (1 kapszula):

250,0 mg Fekete áfonya 100:1 kivonat

Ebből: antocianinok: 62,5 mg

Javasolt fogyasztás: napi 1×1 kapszulát lehetőség szerint főétkezés közben rágás nélkül lenyelni. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó!

Érdekelhetnek még…