Akció!

Dr. Chen Slim Tapasz 10 db. (Gyógynövényekkel és Mágnessel)

2 550Ft 2 490Ft

Kategória: Címkék: , Product ID: 5412

Leírás

Gyógynövényekkel és mágnessel kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló

A Hagyományos Kínai Orvoslás akupunktúra elméletei alapján kifejlesztett gyógynövény tartalmú, mágnes-terápiával kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló termék.

A tradicionális orvoslás elveit követve napjainkban is nélkülözhetetlen a kisgyermekek köldökének és környékének védelme. Ez gyermek és felnőttkorban egyaránt fontos – főként a nők számára. A köldök környéki meridián pontok védelme a Qi szabad áramlását teszi lehetővé, mely által a szervezet vízháztartása megfelelően tud működni.

Eltávolítja a szervezetben felgyülemlett salakanyagokat,szabályozza az anyagcsere folyamatokat,ezáltal támogatja az emésztést,a zsírsejtek lebontását és a bőr feszesebbé válását.

A tapasz használata: Csak külsőleg alkalmazandó! Meleg törlőkendővel tisztítsa meg, majd törölje szárazra a köldököt és környékét. A tapaszról távolítsa el a védőfóliát és helyezze a köldök közepére. Lefekvés előtt helyezze fel a tapaszt, hagyja 8-10 órán keresztül a kezelendő felületen, majd távolítsa el. A Slim tapasz kúraszerű alkalmazása esetén 1 hétig naponta ajánlott használni, majd 2 napos szünet után – a kívánt hatás eléréséig – a kúra megismételhető.

Minden tapasz csak egyszer használható.

Az alkalmazáshoz ajánlott meridián akupunktúrás pontok:

1.      Befogadó meridián, 8-as pont (Shen Que pont)

Lokalizáció: köldök közepén

2.      Befogadó meridián, 9-es pont (Shui Fen pont)

Lokalizáció: 2 ujjnyi (1 cm) távolságra a köldök felett

3.      Gyomor meridián, 25-ös pont (Tian Shu pont)

Lokalizáció: a köldök magasságában, a köldök középtől 3 ujjnyi (2 cm) távolságban található mindkét oldalon