Biocom – Gummy Hair Vitamin 60 db.

8 000Ft

Elfogyott

Kategória: Címkék: , , Product ID: 6409

Leírás

A Gummy Hair Vitamin csupa olyan összetevőt tartalmaz, ami a hajnak kifejezetten jót tesz. Egyrészt tele van vitaminnal, melyek közül nem egy az ajánlott napi bevitelt sokszorosan meghaladó mennyiségben igyekszik segíteni a gond megoldásában. A rengeteg A-vitamin mellett C-, D-, E-, B6- és B12-vitamin is van a termékben, s persze folsav a jód és a cink mellett. És elképesztően rengeteg Biotin!

Az a csodálatos Biotin

Biotin, amit a „haj vitaminjának” is neveznek (de a bőrének is jót fog tenni). Van, aki még H-vitaminként ismeri , de a B7 már elterjedtebb. Ám a nevénél lényegesebb a szerepe, amelyről a hiányán keresztül kaphatnunk igazán képet: ha már kevés a szervezetben, beindul a hajhullás, vagy szárazzá, töredezetté válhat a haj. Sőt, a száraz korpa is megjelenhet, s akkor a körmök gyengüléséről, a bőr kiszáradásáról, gyulladásokról még nem is beszéltünk. Nem, mert maradjunk a hajnál, ami helyettünk is igent mondana a Biotoinnal dúsított gumis hajvitaminra!

Trendi és hasznos

Bár nyelve nincs, de „hét nyelven” beszél a termék, melynek elfogyasztása után biztosan megnyaljuk a szánk szélét. A cseresznyés ízesítésű készítmény ugyanis eteti magát, szinte önuralom kell, hogy ne faljuk fel egyszerre az egész dobozzal, ami egyébként egy havi adagot tartalmaz, két darabonként kínálva az 5000 mcg (!) Biotint. A gluténmentes és némi cukrot is tartalmazó készítmény egy olyan étrend-kiegészítő, amely pótolhatja mindazt a hajápolás területén, ami a mindennapi táplálékunkból kimaradt a rohanás közben. Röviden: trendi, fincsi és jó! Legyen mindig belőle a táskánkban, menők leszünk vele…

1 doboz 30 adagot tartalmaz

Érdekelhetnek még…