Akció!

Biocom Eye Support Formula 60 db

7 700Ft 6 700Ft

Kategóriák: , Címke: Product ID: 3758

Leírás

 

Eye Support Formula –  a szem egészségéért

Egyedülállóan komplex összetételû, igen hatékony készítmény, a szem védelmére és erõsítésére, a látás javítására – antioxidáns, flavonoid és vérellátást fokozó összetevõkkel.
A lutein és a zaexanthin sárga pigmentanyagok, segítik látószervünk UV-sugárzással szembeni védelmét. Az élet látásközpontja a szem sárgafoltja, a macula. Itt található a legtöbb ezekbõl a pigmentekbõl. Az emberi szervezet magától nem tud luteint elõállítani, ezért a szükséges mennyiséget az étrenddel kell biztosítani. Javasolt szemfáradság estén, de ha valaki sokat ül monitor elõtt, vagy egyéb módon terheli szemét – napi használatú termék lehet számára. Idõszakosan használva védjük, erõsítjük vele látásunkat, s lassíthatjuk a szem korral járó romlását is.

Lehetséges hatásai:
    Macula-degeneráció bekövetkezési valószínûségét csökkenti, már meglévõt gyengíti, lassítja (dohányzás esetén a megbetegedés esélye 300 százalékos!)
    Fokozottan terhelt szem védelme (számítógép, televízió, légkondicionáló)
    A szem sötétséghez való gyorsabb alkalmazkodásának elõsegítése (éjszakai vezetés)
    Egy-két dioptriányi javulás, idõskori szembetegségek kezelése, korral járó látás-élesség korrekciója
    Gyulladáscsökkentõ, antioxidáns hatású és erõsíti, táplálja a szem érhálózatát

Összetevõi: béta-karotin, cink, lutein, zaexanthin, fekete áfonya, szõlõmag, Quercetin, L-taurin, N-Acetyl-L-Cysteine, Lycopene

Ajánlott adagolás: 2-3 x 1- 2  kapszula kúraszerûen kb. 1-3 hónapig, utána „rendszeresen- rendszertelenül”, azaz hetente 2-4 x 2-3 db.
A látást segíti minden, ami a májat erõsíti!

Terhes és szoptató kismamák, 18 éven aluli gyermekek, a készítmény szedése elõtt konzultáljanak orvosukkal

Érdekelhetnek még…