Termékleírás
“A mákolaj – a csontritkulás természetes csodaszere. Aminosavakban, többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavban, foszforsavban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. A mákolajról érdemes tudni, hogy:
– elősegíti a magas vérnyomás csökkenését
– kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása
– normalizálja a vér koleszterinszintjét
– jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásánál
– növeli a szellemi teljesítőképességet
– idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású
– a csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba.”
Felhasználási javaslat:
Ajánlott naponta 1 teáskanál étkezés közben, vagy készételbe keverve.